For meg er livet helt svart/hvitt <3

Arox har ny handler

Pga min gravide tilstand med 3 uker igjen til termin så har jeg nå innsett mine begrensninger. Ved for intens løping kjennes det ut som lysken revner… Neste dag blir enda verre og jeg bruker 3-4 dager på å ikke kjenne noe.

I går la jeg ut et spørsmål på FB om noen kunne tenke seg å gå internkonkurranse med Arox. Tove og Janniche kunne gjerne gå med han. Etter en stund ringer Janniche meg og lurer på om kanskje Tove kunne vært et alternativ til å gå NM med gutten?! Det har seg slik at nidaros bhk har kvalifisert 2 lag til NM men mangler en hund (Arox er kvalifisert, men føreren er høygravid!). Tove tok utfordringa på strak arm og hun tar med seg Arox for å konkurrere både individuelt og lag 😄 tøft gjort av ei tøff dame.

Starta intern i går for å se hvordan kjemi er ute på banen. Han har bestandig vært glad i henne så han blir velvillig med henne 😊👍 lettkjøpt på gode nammiser!

De startet med Agility:

Tove har aldri gått med han før og må kjenne på hvordan han reagerer. Jeg syns de går utrolig bra likevel, selv om det ble disk. Han gikk i feil rørinngang på første tunnell. Jeg skrev likevel ned tiden, og selv med en snurr etter pølsa så fikk han nest beste tid 😄

Hoppløpet:

Her har hun lagt om taktikken litt og følger mer på han og og er mer tydelig. Gutten går som ei kule, feilfritt og med 3. beste tid 😊 slått på tid av Bea og Zappa. Knallbra jobba Tove!!!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s